Maskinudlejning i Roskilde, Ringsted samt resten af Sjælland

Maskinudlejning inkl. leje af gravemaskiner og andre entreprnørmaskiner

Er det for dyrt at købe maskinerne selv, eller kan det bare ikke betale sig, og søger du derfor maskinudlejning på Sjælland? Vi tilbyder maskinudlejning herunder udleje af gravemaskine, pladevibrator og dumper.

Hos NM Entreprise tilbyder vi desuden udlejning af maskiner med eller uden fører til både private og erhverv.

​På hele Sjælland: Maskinudlejning i Roskilde, Ringsted, Hedehusene og omegn

Vi tilbyder udlejning af:

  • Gravemaskiner på bånd
  • Hjulgraver
  • Miniged
  • Dumper
  • Pladevibrator
  • Jordloppe
  • Og mange flere

Alt fra leje af minigraver til leje af gravemaskine på bånd

Vi har en omfattende maskinpark, der sætter os i stand til at udføre de fleste entreprenøropgaver. Maskinparken omfatter større entreprenørmaskiner og en række mindre maskiner.

​Vi sørger altid for, at vores maskinpark er vedligeholdt og består af de bedste og mest effektive maskiner med den nyeste teknologi.

​Vi tilbyder maskinudlejning på timebasis eller over en længere periode til større projekter. En stor entreprenørmaskine udlejes kun med fører, mens de mindre maskiner kan lejes med og uden fører.

​Alle vores gravemaskiner er udstyres med 3D GPS og Rotortilt

​Vi lægger altid vægt på at få tilfredse kunder. Derfor har vi fokus på at levere en god service, kvalitet i arbejdet og professionel rådgivning ved leje af gravemaskiner med videre.

Kontakt os for maskinudlejning

Kontakt os, hvis du vil leje en af vores mange maskiner, eller hvis du vil høre mere om  mulighederne for maskinudlejning i Roskilde, Ringsted og omegn hos NM Enterprise. Vi tager gerne en snak om jeres behov og giver et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud på udlejning af maskiner

Vi tilbyder udlejning af maskiner enten på timebasis eller over en længere periode. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores maskinpark og lejebetingelser. Vi sender også gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på for eksempel leje af gravemaskine med fører.

​Du kan enten ringe til Marcus Nørskov på telefon: (+45) 60 15 18 49 eller til Nikolaj Toftegård Olsen på telefon: (+45) 61 11 35 54 for at få mere at vide. Du kan kontakte og via mail på: kontakt@nmentreprise.dk.