Gravearbejde

Gravearbejde for private og erhverv

Skal du have udført gravearbejde? Hos NM Entreprise har vi mange års erfaring med jord- og gravearbejde. Vi udfører alle former for entreprenørarbejde for private og erhverv i Gadstrup, Hedehusene, Roskilde og på resten af Sjælland.

Vi laver alle former for udgravninger og planeringer

​Vi udfører professionelt og effektivt arbejde, når vi laver udgravninger og planeringer. Vi lægger altid vægt på at levere den bedste kvalitet og rådgivning.

​Vi udfører blandt andet gravearbejde i forbindelse med:

  • ​Søer
  • Veje
  • Kabler
  • Byggeri
  • Kloakering
  • Parkeringspladser​

Vi løser også gerne mindre opgaver såsom planering af haver eller andet, hvor der er behov for en gravemaskine eller en minigraver. Vi har mange års erfaring inden for området og står også gerne for totalentreprisen i forbindelse med en større opgave.

​Måske er det nok med en minigraver, eller måske er det nødvendigt med en større gravemaskine. Du kan leje maskiner med og uden fører på timebasis.

 

Kontakt os om gravearbejde

Kontakt os, hvis du har brug for en dygtig entrepernør til at hjælpe med gravarabejde. Eller hvis du vil høre mere om mulighederne for maskinudlejning hos NM Enterprise. Vi tager gerne en snak om jeres behov og giver et uforpligtende tilbud. Du kan altid ringe til Marcus på 60151849 eller Nicolai på 61113554. Du er også velkommen til at skrive en mail på nm-led@hotmail.com.

Få et uforpligtende tilbud på gravearbejde

​Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om os og vores ydelser, og vi laver meget gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for gravearbejde.​

Du kan ringe til enten Marcus Nørskov på telefon: (+45) 60 15 18 49, eller til Nikolaj Toftegård Olsen på telefon: (+45) 61 11 35 54. Du kan også skrive på mail: kontakt@nmentreprise.dk, hvis du vil høre nærmere.